Maandaanbieding december
Maandaanbieding december
Sjaals nieuw
Sjaals nieuws
Boek oktober
Boek oktober Nieuw oktober Boek oktober
Nieuw oktober
Nieuw oktober Nieuw oktober

Cookieinstellingen

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Overzicht doeleinden gegevensverwerking

Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde gedragscode, uw persoonsgegevens door deze website beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van cookies op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. Wij verzenden nooit reclameboodschappen naar uw mailbox wanneer u niet vooraf heeft aangegeven dergelijke berichten te willen ontvangen. U kunt op ieder moment aangeven dat u geen informatie meer wilt ontvangen.

Cookies 

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De website gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Het gebruik van cookies is van groot belang voor het goed laten draaien van deze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn zeer belangrijk. Zonder input van bezoekers heeft deze website geen beeld van het gebruik van de website en hoe deze verbeterd kan worden. Onze cookies geven deze website informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u bij deze website geen cookies ontvangt.

Cookieinstellingen wijzigen

Hieronder kunt u specifieke cookiegroepen accepteren of weigeren:

Noodzakelijk voor het functioneren van de website (vereist)
Voor analyse doeleinden om de website te verbeteren
Voor het laten functioneren van like buttons
Om bij te houden welke advertenties je al hebt gezien en hoe vaak
Om advertenties zoveel mogelijk te laten aansluiten bij je interesses



De wijzigingen zijn succesvol opgeslagen

 

Deze website verkoopt uw gegevens niet 

Uw persoonlijke gegevens zullen door deze website niet aan derden verkocht worden en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld worden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Websites van derden

Dit Privacy Statement is niet van toepassing op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Vragen en wijzigingen

Indien u nog vragen mocht hebben over deze Privacy Policy, dan kunt u te allen tijde een e-mail sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U hebt nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. 

  • hoofdsponsor
  • partners in business
Deze website gebruikt cookies om je beter te kunnen helpen. Instellingen Zonder keuze accepteer je deze cookies.
Cookie instellingen aanpassen

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren. Hieronder kan je aangeven welke andere soorten cookies je wilt accepteren.

Wij gebruiken de volgende cookies: